ouh kenangan.kenangan jika anda mersakan saat dulu lagi hebat and seronok itu maknennye kenangan. iye! never trust with my phase? haha. just believe it because ia benar sangat.

some cerita untuk publish.
tadi;
the hari ghuru.. yes teacher. mereka telah memberikan sejuta ribu ratus puluh ilmu. ilylah teacher2!
so the persembahan.cool. congrats for all of them yang menjayakannye. termasuk itu magician.!
sangat hebat.,
the prefect yang i think tht acting wah! hebat.the pps.okehlah. the amalina. the most hebat best gler3....
seriusly! sampai i lupe nak record coz semangat tgk dye. haha.,
the nasyid.oh.eru.erm.urm. okeh maaf. tiada sebarang kata coz i xsempat tgk coz tetibe i sakit perut time persembahan itu dan bergegas ke ladies. ! tapi i agak ia hebat coz mestilah nasyid kan hebat. kerana penyanyinya dan lagu2 nye.
oh ye! the bangra. ( macam tulah agaknye eja tht tarian).wah! the mamma mia.the most semangat person there. sangat dowh.rugi xrecord.(again?)
then. the story from amalina.oh dear! itu sangat menghurtkan my heart.yah tht car almost gler hit my bontot. argh! stupid pnye kereta. haha.the answer yang irse ia terlalu ..... xtau nak gne word ape.

so ini list ape yang i ingat yang telah i lakukan.. (pada spe yg malas n takut pening better xyah bce post nieyH).. :
  • tulis something dalam 'bukulepas geram' 5sc2.
  • sembang dengan zeti sehari sebelum gaduh dgn dye. (ade kne mngena ngan dye ke?)
  • hntar n balas comment dgn abg akmal( abgnye). ?
  • dan ada lagi pada bulletin di myspace. malas nak ulang.
oh tadi di tusyen. irse i anyak sangat ckap.eh! ape kne mengena dgn story above kan.?
haha., okeh2 borinG! jadi dengan ini saya dengan lantangnye. ingin bersuara. dengar ni....

:..... " saya nursyafirabtamirshah ingin memohon maaf pada muhammadnabilinothman..
dan juga muhammadfaidhisyahmi(sbb dye ni pun suddnly xtegur i)... kalau ade sebarang ketidakpuasan hati lagi sila inform sebelum game ini tamat.
!... "

...masing2 memulakan kehidupan seperti biasa,sbg contoh online lame2,berblogging like me, chatting2,and whatsoever!!

ape yg plig pnting no more bce2 buku pukul 1 pg!!haha

yahoo..merdeka!!!ya i know its a bit late to say that word..but ade korang kesah..????

oke today sye nk preview what happen before,during and after the exam..

the story began when a voice came from the office.."perhatian kpd ketua/pen.ketua klas sila turun ke pejabat skrg!!''..erm pe lg klau bkn jadual exam...

everyone start merungut when get that thing..and keep wondering why must put the english as the 1st paper..sgt tidak patut!!but after 5 min,everyone just throw it away bcoz msih bnyk bnde yg perlu dibuat before the exam!!for example formative yg takkan pernah abis..

bila sudah tiba masanya baru sume sibuk nk bce,cri and hafal sinopsis the pearl..erm sye tau anda2 sume tak bce lg that novel kan??am i rite..??i know la bcoz i pon camtu gak..hehe..yg da abis bce tu bgoslah..troskan sifat kerajinan anda itu oke!!

English-start with paper 2..i think some of them m'hembuskan nafas yg lega when they ask bout the sinopsis..during recess rara,dhadha,miramore,zaza and i memorize word for essay..i know its heard a bit ridiculous but we dont care..till now i remember that power word even when write the essay i forgot that word..=p but the 2nd essay so sad to tell that i just merepek from beginng to ending...

B.Melayu-yeah i like even a bit tough especially at the peribahasa..novel plak hurm lagilah both novel sye tak bce lg..so bad la sye ni =)

Sejarah-OMG itu saje yg dpt sye luahkan..stlah sume sedia maklum agk gempaklah soalan die.. bukak je paper masing2 t'diam,t'kaku,t'kejut,t'kesima..macam2 lah..smpai ade yg nk tulis the pearl ble soklan tu tny psl karya pak sako and whoever that guy!!hehe

Sivik-i know everyone takkan sentuh buku sivik punye..soalan die sgt unpredictable..bleh plak die tny ciri2 pasangan idaman anda,knapa anda perlu pasangan dlm hidup and blablabla..but soalan ni la yg jd kegemaran ramai..sape yg tinggalkan soalan tu tak tau la nak ckp pe and klau sape2 ade ckg tanda salah kat bhg tu mmg nak kenelah tu!!maybe rara and zaza akn bg jwpn yg same"lelaki idaman sye adalah seperti seseorang yg berada di dlm kelas ini..atau yg pling tepat yg sdg duduk di hdpn ********"!!dhadha plak maybe ''lelaki idaman sye adalah seperti seseorang yg sedang duduk di hadapan sye ketika ini"haha i'm just kidding lah!!

Chemistry-bg sye ok2 saje but 1 page sye tinggalkan kosong tanpa sepatah prkataan pon bcoz sye tak tau ape2 tntang ape yg ditanya..haha  experiment plak seperti biasa la da hafal awal2 lg!!

Mathematics-pon ok gak even graf ogive slah bwat..aarrgghh!!whateverlah..tp paper 1 sgt oke bak kata mereka"soalan ni lemah lembut jer macam orang yg buatnye sampai t'bayang muke ckg tu masa jwab soalan ni"something like that la..

Agama-paper 1 ok but paper 2 agk susah ckit..da la ktorang 3 baris ni yg sgt bertuah ni lpas 15 min baru dpt paper..ble dpt je paper tros rushing tok catch up the time!!sblm dpt tu smpat lg ar bncang2..ckg plak busy settle kn that problem smbil melayan kerenah kami yg tak reti duduk diam bak cacing kepanasan..

B.T & B.C-alamak sye tak tau nak describe pape bout this paper..tnyalah kpd yg lbih mengetahuinya!!

AddMath-after recess ade la mase tuk selak2 buku jap..kami pon kelam-kabut la cari jln penyelesaian tok pape yg ptt.."weh camne nk cari mean ha??''ask thetintin..dgn slambernye dha jwb ''pusing kanan dptla min!!''sempat plak minah ni bwat lawak,org tny mean yg ade pd chapter statistik die plak jwb min yg merupakan nama kpd seorang manusia yg bernama abdulmuhaimin!! ;) dpat je paper masing2 mengeluarkan perkataan 'fail' and start t'menung sana sini maybe mencari idea utk menulis jwpn..after an hour some of them zzzzz!!!sleeplah..

Physics-ape yg mampu sye katakan ketika itu hanyalah  ''sesungguhnya addmath lg senang drpd ni"..sye jwb soalan itu persis org jahil yg tak tahu ape2 tntg fizik..ha amik ko!!paper 1 main bulat je jwpn..paper 2 melalut je lbih..paper 3 experiment yg kitorang hafal tak termasuk dlm senarai la plak!!adoi ='(

Biology-the last but not least...yg pling last tu lah yg pling susah..ye sgt2 susah!!lain yg dibaca lain plak yg kluar..masing2 mengeluarkan kerutan di muka..yg ni pon bleh dikatakan "addmath lg senang"..the experiment yg dihafal pon tak de dlm senarai..si ngada2 siap buat solat istikharah la nk kan petunjuk experiment mane yg kuar..katanya keputusan yg kuar btol,katanya la!!tp dak ni tak nak sharing2 plak!!mmg nk kene =p this time tlah mengingatkan sye kpd satu perkara not only me but the whole 5 sc 2 student..what is that..??the thing is LIPAS!!hahaha.. binatang itu telah m'ganggu kosentrasi kami sume yg sdg sibuk memerah otak..sgt klakar ble ingat that moment..suddently someone bangun and jerit lipas!!smbil t'angkat kaki die ats kerusi.. 8)

bunyi jer loceng pkul 1.05 mereka2 yg lain jerit mcm smbt new year jer..sblm tu siap buat countdown lg..merdeka abis diorang ni..kami plak tak dpt nk join same coz masih b'kerut2 di meja dan kerusi masing2 menunggu jam menunjukkan pkul 1.15..agk ketinggalan kami ni!!

Moral-eh ade satu lg!!but this time pakat ponteng beramai2..hahaha(release tension konon)

kesimpulannya,kami ni tak de lgsg ciri2 candidate SPM rite??oh bkn2 kami msih blum sedia jer!!

ape2 yg sye tulis kat ats ni hanya mengikut pndangan sye and tak de kene mengena dengan yang hidup atau pun yg sdg mkn,tdur,tgk tv & perkara2 yg sewaktu dgnnyer!!jika anda setuju dgn ape yg sye katakan good job lah kpd anda jika tidak jgn bising2 senyap jer!!heeee

akhir kata selamat mendapat keputusan yg gempak lah 

and 

happy holiday ya!!but dont forget to finish the addmath folio..haha

**jika tak suka watak anda dimasukkan di sini please tell me..thank you =)

si gula-gula,

thetintin  

 

ahah., halo people.
sikit sahaja lagi kita Akan cuti. yehai.! sgt hebat lah.tidak sabar rasanye mahu bercutikan diri.
(aha! my language is nO!)
then tibe masanye juga untuk kita rakyat2 jelata untuk memonteng kan diri hari ini. hari khamis. ! kerana ingin mengescapekaN dri dari melihat wajah manis dan berseri mama parasakhty!.
just a little nonsense by me..
just like to wish all of u. selamat holiday.
oh ye ! maaf dipinta jika saat sebelum cuti. kita sering bergaduh.bertekak.berboom bombastik. bertidak bertegursapa. bermasam muka.berhutang.? bertiru semasa exam. dan bermacam2 lagi ber- ney. ! haha.,
erm. just a little bit of confiusi. mengapa kah cuti itu sangat sekejap. oh tidak ! kalau cuti lme2 skett dan meannye spm ditangguhkan untuk dua bleas ratus tahun akan datang. wwahh! gler best doh!
dan itu phase yang sangat saya mau tulis untuk dua weeks ago. and finally i luahkannye today. in this post.
thanks god.!
fatiN! please ya update blog sepanjang ketiadaan saya semasa holiday dan semasa waktu akan datang. ohoh pada awek mereka2 yang masih ada exam hari ni. maaf tiada sokongan dari ramai pelajar 5sc2. !kami busy di ruamah masing2 so malas mau ke skolah.
(aha ! konon macam them itu keSah kan?mmg tidak lah)

then next story. saat cuti. the extra class. wish all of u akan rajin untuk datang. evEn i pun sangat malas. huda and danny the cousin2 itu. jgn nak asyik dating. u all datang class. paham?
dan..
ada story nak post just now actully. tapi skrg i sudah lupa coz my kaki kebas. (oh ada kena mengena ke?)
just malas mau taip2. tangan sudha lenguh. mau siap. !
arios amigos.!

thenursyafira.!
the leader

heyp2.. i'm onlining.in my own house'S living room.
oh i'm aLone. kakngah send ayah ke skpu mau amek nabira. kakak meet helmi. or whatsoever namenye tah.
adam called me just now.

oh my! he talked to me. wEll, actully he's getting busy maybe. because of tht , lme x tegur i. wt!
Dahla. i malas mau fikir. i'm give up. sangat ni.
dha2 my eyes getting reddish. just macam letak iodine dkt starch. haha. biology test.!~ coming soon.....
maybe i should say.. addmath first lah.. sbb ia mmg begitu. addmath isnin. and bilogy menyusul. oh ye! i langsung xopened my book for whole day. seriusly!
oh i'm getting lazy..

hah.! talk about addmath. i've success dgn jayanye mencari stuff untuk peka itu subjek.
yeeeeehhhaa ! congrats for myown self.! lagipun i find it with myself usaha. without anyoNe bantuan. betul.

tin2. i forgot to tell u yang i sangat mohon sorry coz my biology book itu mmg like tht.
little bit huru-hare! so take care about tht. buku. ~
for someoNE i call "RADIO BAI"
gudluck untuk ur new bloggie stuff. ! about song stuff. let me now anytime. god willing i'll help u later yah!
and for people.....

".......GOODLUCK untuk NEXT pAper"

the leader
julieto diamO!

Form 5 Add Math Project 2009 Form 5 Add Math Project 2009 muhammad0509 Additional mathematics project given task in 2009. Entitled as Circles In Our Daily Life
Publish at Scribd or explore others: Study Guides, Notes, School Work project college

i'm just try to be more memahami>!
so gud luck evryone!

the leader
julieto diamo!
i just wannA to say. halu everyonE!....
rindu mau blogging..
mau cerita about everything.about classmate.classrules.something happened and yang kebabom sahaja. about nonsensE. ! haha. gilak. sometimes i miss my class...i mean my past 5sC2. everyday... ini serius.
just now. a mathematics.. pretty cool hah.? and suddnly i ingat ini song.."...Ishould sLeep more and stop going out everyday. i should focus morE and stop complaining today. ..!" ada ke tengah eXam boleh nYanyi.. haha. pedulik ape. ske hati i lah so i just keep sang tht song sampai time sudah run out.~ aha.,
ops.! Esok .. the agama.. OMG .. i need my amalina lah right now. something to tell kat her. ama>!
esok gosiping ya!.
urm..
erm.
aha..
i just tak tau mau cter ape. tapi sronok mau post something.
faidhi.!
nabil.!
adaM!...
tetibe i rse nak tulis nama u all.. so sje. ! haha..
sekian. tutup mulut.bukak buku. !
oh! GUD LUck tok esok everyONE ... !

the leader
julieto diamo!

thursday lah harinyerr!!!

ape yg sye ingat??

ouh the teacher kehilangan suara..so she just write what she want to talk about..

then bio..and now i forgot what happen in lab that day..

then sivik time!!sgt kecoh this time..the kuiz and blablabla..the teacher just smiling when msok our class,i'm not sure why..but she said.."sye suke msok class u all ni"

after recess is the most favourite subject among us..ape lg klau bukan sejarah..am i rite guys???

msok je tros bg soalan and she said jgn tgk buku!!but kami just buat2 tak dgr jerr..hehe

after that the test plak..this time she said..

"oke kali ni jgn tgk buku sbb td awk sume da tgk buku,jgn ingat sye tak tau..sume tutup buku sejarah and simpan dlm beg,sye tak nak tgk ade buku bwh meja..and zip skali beg tu!!"

suddently the mint menyampuk.."alamak zip rosak plak!!!"

the others just gelak mendengar lawak spontan dr tuan hambe itu..

"ha buang skali beg tu kat luar!!"the teacher pon nk bwat lawak gak..huhu

finally kami tgk gak buku..hehe..tp sye tak buat..sye just tny jwpn kat the others yg tgk the book jer..haha

bm plak...tetibe the teacher nk maen soal2 plak and soalan yg pling sye ingat ble die tny..

pn.aidal:spe angkasawan pertama??

kami:syeikh muszaphar la..

pn.aidal:ye ke??bkn ade lg hebat??

kami:ke'blur'an sebentar..

pn.aidal:ayah pin la..bkn setakat dpt naik,siap bina kerajaan kat langit lg..

kami:la ingatkan ape td..

itulah yg sye ingat..something like that la!!

and the important moment that day is the rara and zaza suddently berebut one of the guy in the class..ntah ape mimpi tah..siap buat lagu tuk ditujukan to that guy!!whateverlah..erm act mereka hanya main2 saje but the zaza said.."klau nk bermadu ngan rara aku tak kesah boleh trima lg..haha"

so rara ko camne??? tp nk ke that guy ngan korang..=p

yg ske merepek,

thetintin      

stand up class!!

happy teacher's day..teacher =)

today is saturday..saturday is the teacher's day...yeah2

special to;

pn.tn.norasiah,pn.aidal,teacher normahani,mama norma,umi sakti,pn.zahariah,pn.rohaida,ustzhfadilah,pn.marani,pn.soh...

and all teachers in smk pu 1

terima kasih cikgu!!!

and bcoz of that kot all the teachers ask their student2 to come today..hurm =p

but not all of the student come today..for example the rara,miramore,ama and many more..haha..ups jgn marah (",)

**abisla kau rara kene blasah ngan dhadha nnti**

then abis je meeting2 the tintin,dhadha && zaza pon kluar and gosip2 di dpn gate(as usual lah)   and guess what..kitorang jmpe star of malaysian idol dpn school..haha..yeah sebijik ouh!!we keep laugh2 that time..so bad huh??i'm sure korang tak phm what i'm talking about but i'm sure that the dhadha will gelak smpai terbaring2 this time..

"weh aku peminat no 1 die tuh!!"the dhadha said..

ur sincerely,

the tintin.. 

even da agk lmbt nk wish kat u all tp ape sye kesah!!!

good luck for this exam okeh!! 

do your best..semangat =p

terbaek wok!!!

thetintin 8)

yeapp. !
i'm onlining.... on tuesday.mym0m will ketuk me if she know tht so keep diam ye.!
ohoh tin2 wht are u babble on ni?.about the football tadi. oh! my leg sudah mau cabut ni.haha.,
suddnly i miss memories2 yang happen dlu lah weh. the theater.. out of theblue sahaja i ingat about tht.
oh god! please2... fade away the thing2 out from my mind.blablablaaaaa....

oh many thing i wanna to babble on..hahah. bout munir tadi itu. him sgt fun kinda kadang2.
and i miss my amalina even barU meet her tadi.
alotof story mau share with her. tapi the RAPIDbus always distrbing us lah. damn sungguh!.

tAdi itu, i talk too zaza..i sudah makin hate mOnkey2 itu!.. i'm still caN't think wht i've doNe to them lah. but them keep2 and keep treat me like i'm the one who killed them pNye kucinG! hah., am i bring a virus for them..?
weh! i'm bosan2 and amaaat... let me know lah ape i dah buat.zAza.... please... i canT stand with them anymore.

neXt, the sam ! the most cRazy guy i've evEr meet lah.serious ! i sAngat marah tadi and i rse mau gigit telinga org. ini serius.i memang tau. ade ke maen2 hide my formative paper. i'm fine kalau ia bukan formatif tapi ia memang kan so.i'm totaly mau cekik him tadi. hampir lah ~

the footbAll.. i'm in moOd untuk tell about tht.
but. i donno lah mau cter bout wht! so just forget it.
just let us know wht yang benar2 happened just now. hebat ~

so tht wht ape2 yang I ingat buat masa sekarng pasal the tuesday!
oh ! the PEarl... sedang !!!

the leader
juleito diamo!

oh today..many exiting moment happened!!

the girlz menempuh favourite subject mereka dgn pnuh rasa exited..what subject??erm of course the PJ time..ya mmg the favourite subject lah..sgt2..haha..sampai the boyz keep jelous with us "asyik2 korang je pj kitorang ni dah 4 bulan tak pj."hurm sape suruh!!"

usually the teacher akan buat aerobik,but this time we have some problem and mereka pon suggest"cikgu kitorang nak main bola sepak lah!!" and the cikgu pon tak kesah so we enjoy!!!

one team just have 7 players..our team called 'the muslimah' bcoz all of us wearing the tudung..so snang nk detect ahli msing2..while the others yg tak bwak baju just jadi referee di tepi..sye plak jd the goal keeper..mmg dr dlu itulah sye pnye position..tp goal keeper yg sgt lazy sbb bila bola lari jauh2 sye srh mereka yg pergi amik..kejamnye! =)

our team yg plig semangat main..especially zaza and dhadha..hanya mereka yg  menjaringkan goal..wah sgt hebat mereka ini!!the lead plak curi tulang lepak with the tintin dpn the pintu goal while waiting the ball come(ntah brape lame nk tggu pn sye tak tahu) we smpat lg gosip2 di situ..haha..agk jahat kami ni apabila mengata tntg ******** ops sory!!and smpat gak gelak kat zaza and dhadha yg berebut bola sesama sndiri smbil jerit2..satu team pon nk rebut2 diorang tuh!!disebabkan boring tggu the ball to come,the lead jadi pengulas sukan plak kat situ..berbakat gak dak ni..

at last our team won that game (3-0) tahniah la kpd mereka dan kpd sye gak kerana berjaya menepis bola hasil bantuan the lead..heeeee

on the way ke kelas we keep laughing mengigatkan incident2 that time..someone yg tercabut kasutnya ketika sepak the ball..tak pernah sye lihat org main bola gelak2 and jerit2..cubalah anda sume bayangkan!!

smpai je ats "beri laluan kitorang sgt memerlukan kipas ketika ini"..

"ha baru korang tau macam mane rasanya"the Sam said.

the Mun plak keep perli2 the tintin bout the ayat2 jiwang yg dipost di bawah tu..in the class plak,the raziq plak suddently ask her bout something yg agk susah utk dijawab olehnya..huhu zaza hanya gelak mendengar soalan yg diajukan oleh the raziq.."za,ini satu proses pembelajaran juga okeh!!"

agama time!!as usual,they tak abis2 ask the ustazah soalan2 yg weird..the ustazah pon da tired nk jwab..lg2 ble blaja bab kawin2 ni.Mulalah.."ustazah,mcmana klau itu dan ini jd n blablabla"

chemistry!!time to santai2..the teacher just give the formatif test and she just tak kesah we want tiru2,jln2 or other thing..the teacher so nice..i love u lah!!!the question mmg agk tough to me. setelah give up mencari jwpn yg tak jumpa sye pon gi ke tempat the lead,konon2 nk ask her bout the extra class bcoz the teacher kat bwah tu da mintak the borang so many time..

"weh seriously ssah gler soalan nih"

the abg kacak keep smiling2 to me and "la ape gne jwpn kat blkg tiru jela" and bru sye tau ade answer sheet kat blkg tu..ternyata mereka tlah mengajar something yg agk bad to me today..

"la tak pe sekali-sekala,kita klau nk pndai kene berusaha"..bnyk la die pnye usaha..the lead pon menyokong kata2 the abg kacak itu!!sedang sye asyik tiru the lead's answer,she and the abg kacak sang a song that mereka cipta ketika bwat that formatif and the song ditujukan khas for the sweet couple in our class..sgt sedap that song babe!! 8')

yg baek hati,

thetintin   

i'm speechless ..

serious.but.blablabla.i can't stand with all this rubish anymore.
just itu and now i feel mau passed away !for 5 minutes.
after 5 minutes tell me utk bangun ya. !


fatin.huda.raziq.saifuddin.nabil.faidhi.danny.muhaimin.munir.fareez.fakhri.
dan spe2 lah.
i'm sorry ! and now.i benar2 speechless. ~

the leader
julieto diamo !

babe!!u want to close this blog??what are u trying to do??

dont u ever do that!!

ala sye sdar la sye slalu ingkar arahan anda..slalu x nk publish post cpat2..x kan sbb tu smpai nk tutup2 plak!!tak kn da lupe kat our promise.."blog ni tak kan ditutup smpai ble2" this thing is just like our symbol of friendship rite??

our laught are limitless..

our memory are countless..

and our friendship is endless!!

bout the fighting2 issues..i think that is small matter saje..

am i rite??it's just like 'the adik-beradik' gak bak kate ckg  bm "carik2 bulu ayam lama2 bercantum juga" as same as "air dicincang tak kan putus"..but the ckg bi said ???? alamak i forgot to ask the teacher lah!!so ask ur self jelah!!but the crying2 issues erm i trase la lead!!haha..

maybe huda is right..and i agree with  her!!all of us sdg busy and tension2 bout everything happen in surrounding or bcoz the exam is just around the corner =? no one knows ape yg diorang rase rite now..

but sye  x agree lgsg dgn cdgn that raziq..and fiza also wlaupun sye tau yg dioramg just maen2!!babe,mane boleh lari dr problem!!

kan3??ko gak yg ckap yg kita sume ni HOT..huhu..i hope u all tak rase nk muntah dgr ayt2 sye okeh!!

who said that's no more story to publish??sntiase ade larr..sometimes thetintin saje je ckap "tak tahu nak tulis ape"..erm  isnin nnti pkul die kuat2 oke =p (sepak pon bleh gak)

the boyz && the girlz please take note..after this jgn ar fighting2 lg and ceria2 jela mcm sblm2 nie..x susah kan??just be ceria2 and jgn tension2!!

nape korang x nk hai2 kat the lead eyh??pelik la ngan korang2 ni..sjak ble plak segan ngan the lead plak ni??ade something ke yg tersurat & tersirat yg sye tak tahu??bg la tau tak yah la secret2 ngan sye..heee 8')

 watch out oke!!!

kesimpulannya,we want to close this blog or not??sye rase tak perlu lah!!who agree with we please put ur hand up!!tggi2 tau!!

erm vote jela bnyk2..x gne kredit pon..and dha pujuk la the lead yeah!! 

the lead please think 20-30 kali lagi k!!!!please fikir2kan what i am trying to say..

and for others sory if korang terasa ape yg sye post kali nie..i just want this thing settle saje =)

yg e-class!!

thetintin, 

~especially for the hero && heroin of this blog!!!

**anda dikehendaki utk vote our new poll A.S.A.P before the contributor2 make their decision oke..

*sebaik2nya bg tau knp korang setuju atau tak!!!

ur coorperate in need rite now =) THANX A LOT!!

 thetintin ='[  

hyep people. !
sudah long2 time x mengblogging..

a bad story happen..
we're not seem to be a good communty now.!~
we keep fighting and crying alone.
i just donno wht make this stupid stuff happen.
huda : maybe tekanan spm.!
tin2 : wht she say hah? i forgot already lah!
raziq : weh! korank jom pindah skolah r.!
fiza : stuju r dgn raziq !
and i just sat there and listen all of wht they trying to say..
as a person.i'm sure all of us done a mistake.
so wht can we do? marah2 all the time? hellO! we're not an angel tht perfect..
all the time make evryone happy, and seem too be happy too..
we're not tht !

and now !
maybe a perfect time to end this story..
this blog.and evrything! we seem to be busy with ours sendiri pnye hal till xdek time utk say hai ..
so .. i need to talk to all of u.. let me know. wht actully menyerang all of us?
'piglet' flu?dengue?chickenpox? or wht?
please ! i'm begging to stop this nonsense...

tin2 i think ., this time to delete this blog ?
coz there's no more story to publish.. rite? n i think.....?? i just donno wht to think anymore ..
my mind is full. memory full !
enough said.! tutup mulut..

the leader
julieto diamo !

today..satu wabak penyakit tlah menular di 5 sc 2..

'bad mood' itulah nama wabak jahat itu!!

1st kene kat dha2,then merebak kat ra2 and the last but not least za2..

i also dont know why!!

i hope di hari yg mendtg,wabak jahat ni tak menular lg la eyh..

oke kwn2 sekalian i takut tgk u all moody2 camnih..

tak yah tension2 bout the boys or the other gurlz or the teachers..ape yg pnting kte enjoy saje..

biarkn saje mereka hepi dgn life mereka..sekian =)

erm nk tmbh ckit..congratz lah dhang2 kerana memenangi poll utk kali ini..troskan usaha anda =p

yg pnat menaip,

thetintin      

ohohohohohoooooooi...
.. tadi i ingat nak publish somethinkla.tapi suddnly i lupe plak. so mintaksorrylah !

blablablabla... donno wht to post..
suda.
okeh.
diam lah syafira .kau xnak post ape2 takyah lah newpost bodoh.
hah ! dahlah.myself sudah marah pada i.

so. readers maaf i keep talking nonsense. sorry.and see u guys tomorrow! skolah plak menanti..
the teachers.the bukusejarah.the homework.the missnorma.the table.the lab. the kerusi. the makcik kantin. the toilet. the dewan terbuka. and semua the2 yang ada !
terima kasih. ~


excuse me.., music please !
hoit music lah !
"happy birthday too u..happy birthday too u.
happy birthday too fiza..happybirthday too u
!"
okeh done !
stop lah itu music..

today..
theNORfiza birthdy..
i text her just now.agak little bit late. haha.,
sya: .....blablabla.. (isudah lupe ., wht i text her lah)
her: ...i forget juga ape yg dye tulis. ~ so malas mau check lah !
..just happy birthdy itu dye..

mayAllah bless u 4ever dear.. darl !
..dear God ! i wrote something here to ask u something ! please make my wish cometrue..
i'm wishing for her.. please make her happy forever ! please DON't make dye cry again.
and for anyoNe tht wish utk hurt her. ! listen here.. kami masih disini. dONT u ever think u can do anything pada dye. i'm a good revengeMaker ! so becareful yah !

sorry not in mood utk wrote anything else. !
just tht. thanks !
oh god.please do something to me ~
ape kne dgn i.? blablabla...

the leader
julieto diamo !