pagi2 hening dah siap2 nak gerak pegi bank. teman addam yang nak buat account and segala macam. entah. i follow je. dah bosan kan duk rumah. bila orang ajak tu. set je terus. mak pun pagi green light so on je. macam2 discuss dalam kete. semua nye berkisar pasal encik tu. syh!! tak leh cter. rahsia kekal abadi selamanye.. haha. tapi i'm hell sorry for make encik tu rasa mcam tu.

see... tu lah encik addam. ala nampak tak? ala yang tu lah. yang kanan tu. eh bukan yang tu. yang kiri sikit tu. bukan yang tu lah! tu guard. carik lah sendiri!

thanx for all the things dalam rumah raziq yang jadi model.
mekasih2.. :D



credit to mr addam daud. kau r ni! tengok pic kau kurang coz kau ske jadi photographer je kan
so don't blame me if ur's doesn't exist.

maafkan faidhi kerana korek telinga.
forgve him coz be like a monster in the pic. apakah?

faidhi kurang ada mood kata addam. entah lah labuuuu.. ~


addam cakap pic ni ada subtitle.
cik syafira tengah marah coz ada orang kacau dia makan. haha
faidhi lak? ntah2. ask addam for more info. tibetibe lak kan.

lepas selesai makan, beransur lah ke sekolah. ingat kan nak buat apa. ghupe2 nye.. ehem2 ni nak pi dating. haisyh!
depa cakap i cemburu. eh hello! xdek masa.
asyik2 sebut nak hantar i pegi klang. haha.
u guys wish je la.... :D

korank mesti rindu nak tengok sekolah kan. semalam pun bila sampai sekolah rasa nak peluk2 auntie guard. haha. weyh! xdek2. i tipu2. xdek nye lah nak BiG hug ngan dia. buat apa.
dah lah beliau tu selalu sakit hati ngan i ngan amalina. ntah pape tah.
isyh tibetibe emosi lak penulis ni. tapi semalam sempat lah jugak jumpe teacher zahariah.
beliau dah comel. memang lah dari dulu teacher comel. sekarang. much2 more lagi. tau kenapa.
sebab sekarang, dah ada zahariah's. teacher dah berbadan dua. comel tuuu.
semalam teacher bawak ria kan. macam cute gler la..
jumpa sape lagi yek.
erm.. jumpa ustzah, cikgu habsiah. cikgu norillah. dan nampak pebagai cikgu lagi. tapi xsempat tegur coz nak balik cepat. chewah2!. alasan kreatif siooot.
A Big thanks for the day. i really2 hope to see u guys around lagi. dengan encik nabil yang still ada kekesalan kerana menghilangkan photo nye. i'm sorry babe!. lain kali janji buat lagi. haha.,
pada sape2 yang still keje. udah2 lah tu. jom lah jalan2 asyik2 keje. bile nak tenangkan fikiran.
serabut kan otak bile keje.
hehe. ape2 pun hope u guys enjoy dengan life korank sekrang. a BiG luck untuk unvrsty. dan sebagainye.
thanx!
love,
feera.