..."with all our respect and love. we're invite you to our SAyoNara's party!"...
that's the word i wrote on that invitation card.
and when teacher2 melangkah masuk dalam kelas ficesciencetoo
all my dubdabdubdab datang.
i just can't figure how much my heart risau kalau cikgu2 xmau dtg.
haha.


nah! ini makanan yang sgt lambat.
haha.. semua orang mengah lepas melantak. :)

dan ini person yang bertanggungjawab mengendalikan game2
pada hari semalam a.k.a. jumaat!
muhammah faidhi syahmi. good job!
first game : cubic2 tu. ramai jugak yang join xsangke game tu mendapat sambutan.
second game : game utk couple2. (thanx utk mereka yg join!)

that's all mereka2 yang join game kedua tu.bagus2.

here i list all the couples yang sudi join...
~muhaimin 's
~huda's
~luqman's
~sara's
~fakhri's
~munir's
~zarif's
~fareez's.

itu sahaja.! thanx utk mereka yg sangat sporting..
ily la korank!



and here mereka2 yang jadi penonton!.
ramai lagi actully tapi later2 i upload picca lagi ye... :)
di situ : nabil. raziqin. joe yean. wei xin. someone dari kelas sebelah.
farah. fatin. amalina. dan farhany.!

semua orang start tu berpeluh when cikgu yusuf jalan depan kelas.
then dorank pun invite lah cikgu masuk.
and this is the most hot and spicy part.
klakar habis.!
just look at them. pretending habis.!

when i arrived home i open my camera and meneliti photo ni.
and the most klakar ade di belakang.
pada sam yg beria2 gelak.:)


credit for muhammad nabil yang jadi photographer ysterday.!

our cubic2 tu punye winners...
congrats ya!


credit to : someone yg snap ini picture!

and there..
teacher addmath.
puan rohaida.!

di situ : azlan. faidhi and of course our beloved sam...!

dan ini muhamad addam.
a person yang mengendalikan music utk semalam.
thanx babe!

there's a lot lagi picca. next time i publish lagi.
and now! time utk study. no more party2 ye...
thanx for evryone yang bekerja keras semalam. and tht party sangat best..
rugi gler spe xdtg.! :).......

it just i love the music in this video. and kanak2 itu. :) .enjoy ya... :)

when my batuk never berhenti i bertekad utk ke klinik.
haha. sesudah sakit sangat baru nak pegi memang melampau.

...yesterday amat mengharukan.
koir yang hanya 6 orang mencari lagunye.
decide punye decide. tak jugak dapat lagu.
raziq dengan keyboardnye. munir dengan lagu zorronye.
fiza and addam dengan movie dorank yang ntah pape tah. fatin dengan kerja kumonnye yang bertimbun2.
i plak sibuk dok tengok orang lain. lagi ntah pape.
btw, sangat fun bler tengok ade senyuman pada fiza.
she's crying kejap then oke.
thanx god! kalau tak kami semua tak tau nak buat ape.
addmath dan bi yang agak sronok. (oh! i say tht?)
dan kertas2 biology dan chmstry yang tibe2 muncul.
terkejut.! i pass my paper lah....
waaaaaa.....hhhhhhh..!
seterusnye satu perkembangan berlaku.
tapi hanye ktornk tahu.
xnak bagitau. sje nak suprise.! haha.....
satgi ke laen2 kali sye bagitau lah.
sekarang mse utk off notebook dan sambung belajar.
sekian terima kasih.!

... tiada ayat lagi.!
it just like semua orang bergembira di hari rye yang tak seberapa nie.
waha.!
and i'm the one who join all of them. yeke? (wondering!)
whateverlah ye. yekan je.
haha.,

ohya sebelum terlambat. happy belated birtdy utk dye yang menyambutnye semalam.
terlalu tired utk mengupdate smalam.
so with the hingus in my hidung. i'm udpating the blog. again!
asyik2 i je.
sangat bosan.

terjadi sesuatu yang mengharukan semalam when i can't stop sneezing. oh gler menyampah punye.
dah lah datang rumah orang asyik2 'AChoom...'
agak hampa tapi nak buat macam ne kan.
zul (idin) said : kau ni allergic ni. kau makan ape hah?
Raziqin said : tulah orang soh makan ubat.
munir : kau balik naik ape? (aik ape kelain beno ayatnye.. haha.,)
anyway. thanx pade supplier2 tisu. and jangan risau lain kali aku return korank punye tisu yang habis digunekan oleh aq.
hahahahahahaaaaaaa.....

....terlalu hard nak taip tentang bnde nie. tapi i've to. tapi bukan cerita sebenar sangat. i'm afraid about something yang may lukakan hati spe2.
so i'm just trying to sedapkan hati ramai belah pihak.
so better takyah cerita.
senang and simple.!
cume i'm just hope that all the thing happen akan buat mereka2 itu realize tht we need to think first before cakap.(munir pinjam ayat ye!)

all the members yang menjayakan masakan utk solat hajat. itu.
oh! sangat terharu bile tengok smue orang berkerja keras.
sampai ade yang hampir tergoreng bersame dengan ayam tu. ade jugak yang hampir nak tersadung masuk dalam kawah besar yang penuh dengan daging tu bile RiSna dok sibuk nak merakam. dan ade jugak yang hampir minum air yang rse bawang. nasiblah addam rase dulu air tu. kus semangat!
ade jugak yang jenuh melayan kerenak anak cikgu aidal yang tak letih2 berlari sne sini.
dan ade jugak yang sibuk dok makan rojak buah. and macam2 lah.
kalau nak ingat semua susah r kan.
so just let the thing yang dah happened jadi memories.
simpan dalam memory card dan jangan delete sampai bebile.
hehe...

ape i nak update lagi ye.
erm.....
ohya. kehijauan yang menyelubungi masjid pade malam solat hajat tu.
macam ktornk smue berjanji pakai bju yang sme.
dye dengan dye, dye dengan dye. dan dye dengan dye. smue mcm dah berjanji tapi i swear gler2 ktornk x bertegur pun mcm ne bleh nak pkai sme plak kan. fatin! ehem2... abang awak tu yang tiru sye.
dan agaknye rmai yang berinsafan pada malam yang agak sejuk tu.
thanx pada itu ustaz. kami semua sangat appreciate akan kedatangan beliau itu.
....teriMa KAsIh UstAz.!

dan
seterusnye. ape yek....?
ohya.!
kepada semua PMR's........
kami dari lima sains dua mengucapkan.....
...
SeLaMat MenduDuki perikse ye!..

dan
kami maafkan kornk. haha....
wish all the best utk korank dan smoge korank dapat bet tahun ktornk pnye result yang masih xdapat ditandingi.
haha.. cikgu yang cakap.!

so itu saja. penat!



ini adalah perkara2 yang bakal kami kerjakan pada weekend ini.
god willing lah.!
xjanji lah.

sye akan catitkan supaya tak lupe.
haha.,

ini sabtu ye...
dimulakan dengan
~rumah fatin
~rumah raziqin (agaklah)
~rumah siapa2.
~rumah huda
~rumah fiza (maybe)
dan balik rumah sndry..!

bile ahad datang pulak....
mulelah serbuan ke atas
~rumah ayong
~rumah siapa2
dan kamar tidur sndry.,

ntah rse mcm xbanyak xtvt dapat dijalankan.
nak cakap kesuntukan masa. dari dulu lagi suntuk mse kite.
haha.,
so let's enjoy ourself sementara sPm say hello pade kite smue.
:)
enough said.!
.....silent...

6:35 AM | 0 Comments

Hello REaders.
i ade mse sangat hari ni. while my stomach tgh okeh i'm blogging here.
and i terjumpe ini.
sile tengok yeh.
terasa mcm sangat sebak tgk video yang sangat funky nie.
mungkin ntah hape2. tapi ini tentang friendship.
so let's see yah!




... lagu ni kelakar tapi why i'm crying here. i miss my friend
seriously!
and i just can't figure how sick i am waiting utk bnde nie over
in plus. i'm tired amat.,

ohya cerita utk today.
terlalu happy kot bile tengok smue orang there di kantin,
pegang masing2 punye knife and start to membelah itu bawang.
ade yang sampai nangis2. bukan sebak nak tinggalkan skolah tapi sbb pedih siot!...
seronok tgk sam yang berkerut2 dahinya mengupas bawang putih yang agak kuning tuh.
and in plus tgk adam yang sibuk basuh bawang2 yang kotor tuh.
faidhi pulak sibuk menetak bawang tu. skett lagi nak hancur.
raziqin, si K.P yang terkial2 potong 'ginger'nye tuh.
ameer yang dah naik buta dok tenung bawang besar tu.
tersengih jugak tengok fiza and fatin yang sibuk dihujung meja kupas kulit halia yang agak banyak.
tapi masih ada yang takde.
mungkin xsmue di situ. smue org tau bnde tu. tak dinafikan langsung.,
luqman pun ade kat situ jgak. sibuk dok baling kulit2 bawang kat ameer.
tapi langung xdibalas.
bagus...!

oh there's something lagi nak dipublishkan.
tengok tau.!



itu sahaja.