ini adalah perkara2 yang bakal kami kerjakan pada weekend ini.
god willing lah.!
xjanji lah.

sye akan catitkan supaya tak lupe.
haha.,

ini sabtu ye...
dimulakan dengan
~rumah fatin
~rumah raziqin (agaklah)
~rumah siapa2.
~rumah huda
~rumah fiza (maybe)
dan balik rumah sndry..!

bile ahad datang pulak....
mulelah serbuan ke atas
~rumah ayong
~rumah siapa2
dan kamar tidur sndry.,

ntah rse mcm xbanyak xtvt dapat dijalankan.
nak cakap kesuntukan masa. dari dulu lagi suntuk mse kite.
haha.,
so let's enjoy ourself sementara sPm say hello pade kite smue.
:)
enough said.!
.....silent...

6:35 AM | 0 Comments

Hello REaders.
i ade mse sangat hari ni. while my stomach tgh okeh i'm blogging here.
and i terjumpe ini.
sile tengok yeh.
terasa mcm sangat sebak tgk video yang sangat funky nie.
mungkin ntah hape2. tapi ini tentang friendship.
so let's see yah!




... lagu ni kelakar tapi why i'm crying here. i miss my friend
seriously!
and i just can't figure how sick i am waiting utk bnde nie over
in plus. i'm tired amat.,

ohya cerita utk today.
terlalu happy kot bile tengok smue orang there di kantin,
pegang masing2 punye knife and start to membelah itu bawang.
ade yang sampai nangis2. bukan sebak nak tinggalkan skolah tapi sbb pedih siot!...
seronok tgk sam yang berkerut2 dahinya mengupas bawang putih yang agak kuning tuh.
and in plus tgk adam yang sibuk basuh bawang2 yang kotor tuh.
faidhi pulak sibuk menetak bawang tu. skett lagi nak hancur.
raziqin, si K.P yang terkial2 potong 'ginger'nye tuh.
ameer yang dah naik buta dok tenung bawang besar tu.
tersengih jugak tengok fiza and fatin yang sibuk dihujung meja kupas kulit halia yang agak banyak.
tapi masih ada yang takde.
mungkin xsmue di situ. smue org tau bnde tu. tak dinafikan langsung.,
luqman pun ade kat situ jgak. sibuk dok baling kulit2 bawang kat ameer.
tapi langung xdibalas.
bagus...!

oh there's something lagi nak dipublishkan.
tengok tau.!



itu sahaja.