assalamualikum.

baca sampai habis. even this post will be totally and damn much bored post. i'm asking u guys to read this till the end of the post. baca sampai habis. ingat? kalau xnak baca sampai habis better u click the 'close' button so then i'm not going to hurt anyone else. sila bersiap sedia. sila. sila.

faidhi and kawan lama. i know u guys keep waiting for this kind of games kan? nabil? nak join? let me kow first so then i'll prepare something for u. see. i'm stick with my deal. and i'm not going to let u guys die soon. so dengan cara main game ni, i'll make u guys out of risk. out of? bukan. bukan. at least korank akan dapat hidup dengan tenang for the couple of weeks kan? xla sesak nafas? xla korank kepul carbon dioxide belambak2 dalam badan korank tu. korank tu manusia, u guys don't need Co2 kan?
i'm not asking for anything. i'm just wishing for a miracle. so then korank faham apa actully motif game ni. oke?

see. post dah nak habis. senang kan baca post ni? xpanjang pun kan? sorry for every single thing. sebelum click publish, i read this twice. i mean triple actully. xnak ada silap tulis dah.
sekian sahaja. deal tu dah start dah nie. esok dan 13 hari lagi. i'll make sure u guys happy buat benda ni. kalau xnak makan fried rice free, smoke lah balik!

kasih,
feera.
xsangka kan sekarang ni. dah xleh bergurau. dah xleh nak taip bukan2. semua orang jadi sensitif. semua orang emo lebih2. semua orang nak hati dornk dijaga rapi. oke fine! i'm not going to repeat the past. i'm not going to let the past be on the top. korank! stop all the ridiculous. ape kena ni? kita semua dah besar panjang kot.

fatin : the way i express my feelings getting worst. i'm sorry.

raziqin : aku tahu benda dah berubah. aku xpatut tulis macam tu. xsangka kan, syafira selalu xpandai nak bergurau dengan cara yang betul. selalu sakitkan hati orang. aku xkisah kalau kau nak aku buat something yang aku xready nak buat. leave u? ziq! i'm ready kalau kau nak. 8 tahun ziq? 8 years. xkan kita nak let the things jadi macam ni? i'm not wishing for a miracles. coz i know, miracles doesn't seem to be the right thing know. tapi what should i say raziq bile benda berubah macam ni? bila aku xdiberitahu. xpernah dan xkan diberitahu pun. i'm sorry!

faidhi : aku minx maaf kalau aku terhutang something dengan kau. i'm stick with my deal. just let me know if u win the challenge.

addam : aku emosi lebih2 kan.? kau nak tengking aku? nak marah aku? i'm ready. addam, aku xpernah bersedia untuk tell u the whole story.

nabil : hidup sekarang rumitkan? i'm sorry again and again.

huda : aku xberubah even pape pun. i'm here if u need anything. just let me know. aku janji i'll meet u sebelum kau pegi ns. tapi buat masa sekarang, aku xnak.

amalina : i'm sorry for the way i treat u before. i just don't mean to leave u away. i do miss u. i miss every single minute we spent together. i need a shoulder to rely on. babe! nak jumpa kau.

fiza : i just miss u.! i'm sorry if i've hurt u. fiza, aku xsedia nak jumpa korank lagi. plan lain kali yek. for the time being, i'm not going to meet anyone.

banyak benda aku dah buat. i know. i'm ready kalau korank nak tengking marah2 aku. but please. i'm not wishing for this kind of ending. the stories become worst each time i keep to make it stand. each time i keep it stick on the right place, the stories keep falling till it reach the ground. korank! benda dah jadi teruk. dan aku xlarat nak keep the things be like a normal situation. sedangkan benda dah huru-hara, tunggang-langgang. guys, i'm sorry!
pagi2 hening dah siap2 nak gerak pegi bank. teman addam yang nak buat account and segala macam. entah. i follow je. dah bosan kan duk rumah. bila orang ajak tu. set je terus. mak pun pagi green light so on je. macam2 discuss dalam kete. semua nye berkisar pasal encik tu. syh!! tak leh cter. rahsia kekal abadi selamanye.. haha. tapi i'm hell sorry for make encik tu rasa mcam tu.

see... tu lah encik addam. ala nampak tak? ala yang tu lah. yang kanan tu. eh bukan yang tu. yang kiri sikit tu. bukan yang tu lah! tu guard. carik lah sendiri!

thanx for all the things dalam rumah raziq yang jadi model.
mekasih2.. :D



credit to mr addam daud. kau r ni! tengok pic kau kurang coz kau ske jadi photographer je kan
so don't blame me if ur's doesn't exist.

maafkan faidhi kerana korek telinga.
forgve him coz be like a monster in the pic. apakah?

faidhi kurang ada mood kata addam. entah lah labuuuu.. ~


addam cakap pic ni ada subtitle.
cik syafira tengah marah coz ada orang kacau dia makan. haha
faidhi lak? ntah2. ask addam for more info. tibetibe lak kan.

lepas selesai makan, beransur lah ke sekolah. ingat kan nak buat apa. ghupe2 nye.. ehem2 ni nak pi dating. haisyh!
depa cakap i cemburu. eh hello! xdek masa.
asyik2 sebut nak hantar i pegi klang. haha.
u guys wish je la.... :D

korank mesti rindu nak tengok sekolah kan. semalam pun bila sampai sekolah rasa nak peluk2 auntie guard. haha. weyh! xdek2. i tipu2. xdek nye lah nak BiG hug ngan dia. buat apa.
dah lah beliau tu selalu sakit hati ngan i ngan amalina. ntah pape tah.
isyh tibetibe emosi lak penulis ni. tapi semalam sempat lah jugak jumpe teacher zahariah.
beliau dah comel. memang lah dari dulu teacher comel. sekarang. much2 more lagi. tau kenapa.
sebab sekarang, dah ada zahariah's. teacher dah berbadan dua. comel tuuu.
semalam teacher bawak ria kan. macam cute gler la..
jumpa sape lagi yek.
erm.. jumpa ustzah, cikgu habsiah. cikgu norillah. dan nampak pebagai cikgu lagi. tapi xsempat tegur coz nak balik cepat. chewah2!. alasan kreatif siooot.
A Big thanks for the day. i really2 hope to see u guys around lagi. dengan encik nabil yang still ada kekesalan kerana menghilangkan photo nye. i'm sorry babe!. lain kali janji buat lagi. haha.,
pada sape2 yang still keje. udah2 lah tu. jom lah jalan2 asyik2 keje. bile nak tenangkan fikiran.
serabut kan otak bile keje.
hehe. ape2 pun hope u guys enjoy dengan life korank sekrang. a BiG luck untuk unvrsty. dan sebagainye.
thanx!
love,
feera.

11hb.

7:07 PM | 0 Comments

video

i found this dari webcam yang dah lama terjeruk dalam almari i. dah lupa lah bila tarikhnya. tapi perhaps benda ni time raya hari tu. ada makan2 untuk kawan2 i. and waktu ni lah yang i dengan someone itu acting and pretending macam konon2.. blablabla.. secret la lupa lak. haha..

i would like to congrats all of u. for those yang sangat berjaya dalam spm'sss. for straight's, tahniah r korank ye. otak korank memang jenis xmakan dek panas la. wahaha. nonsense! yang biasa2 je it's fine ape kan dari xdek langsung. at least we've tried our best. now let's pray untuk dapat masuk u yang bagus ye semua. amin...

itu je lah buat masa sekarang. nanti saya masukkan lagi apa2 yang saya suka nak masukkan. :D

hello bloggie. lama nye xupdate blog. rindu nak baca blog kecik comel ni? hehe. 28hb february twenty ten. i ajak ramai pegi sungai sendat, tapi just empat orang je yang setuju nak join. yang lain sibuk memanjang. sibuk dating, sibuk jaga kaki, sibuk bekeje, sibuk berbagai2 sibuk la. kata nak confirm kan tapi sampai sekarang pun xconfirm2 sampai sekarang tu dah 8hb march kot.. oke fine benda dah jadi. nak mengeluh ape lagi kan. for those yang sudi join thanx ya! i do love u guys...

with full of love i'm updating the blog now.
m.faidhi,m.addam, shahirul raziqin tercinta, and apiez aka lalat. yang lain semua kwn2 akk i, so xyah la tulis. hehe.,
kejadian yang sangat mengharukan, pagi2 lagi i dah bad mood, sakit perut. rasa mcam xnak je pegi, tapi akk i dah bising. nanty orang lain cakap apa kalau xpegi kan. so i gagahi jua la. bangun tido, mandi pagi2 hening tu. sejuk gler koooot. tapi tetap mandi. suddenly raziqin called said something yang buat i bengang nak marah. dah la xdek mood dia bleh main2 plak., blablablabla... mukadimah yang panjang sangat bosan plak..
actully banyak sangat vid daripada picca2. so later i masukkan video ya guys. time ni dah sampai. raziqin dengan konon2 kacak bergaya pose dengan tempat bakar kepunyaan addam. tapi xgne. haha., addam agak bengang. nak bwat camne babe., banyak dah infrastuktur kan. hehe.
ni pulak. m.faidhi. dia tibe2 nampak lagi tinggi dari i? mesty addam yang baca blog akan menyumpah2 sekarang. 'kau cakap kau tinggi syafira?!!' whatever. :D

ni plak antara kawan2 akk i. abg apiz,kak dee, and abg mamat. with adidas's my adik. hazzee.
blablabla. xpenting...
yang bawah ni pulak : time ni sebelum ktornk main gelongsor. habis je snap, terus berlepas. hehe.
first time try dah geletar lutut tapi best.
m.faidhi and raziqin serta apiez yang xhenti2 bagi dorongan suruh main.
m.addam and abg mamat pulak asyik cakap jangan jangan dan jangan.
tapi seriously! benda tu. cool gler. and i mean sakit buntut buat seketika. hahaha., :))
bawah ni : place where akk i lemas. kelakar. kat situ jugak kaki i cramp tibetibe. xleh berenang dah terus. nasib ade m.faidhi and m.addam yang datang membantu. ye! sila tepuk tangan di sini.
time lemas tu abg apiz yang first2 ada tolong akk i. then dia pun lemas sekali.
m.addam pun datang membantu. dia pun turut serta lemas. dah berapa minit main jerit2 tolong2 then ada la abg2 kat situ datang membantu.
ikut cter dornk...
m.addam : ....aku dah xlarat so aku just try tolak dia kat tempat cetek je.
apiez : ....aku dah pernah selamatkan ramai orang, tapi akk kau.haisyh!xlarat aku. [diiringi gelak tawa]
raziqin : .. aku just mampu nak gelak dan bagi sokongan je..
time ni lepas ktornk main gelongsor. kerana sakit buntut, ktornk semua duduk je la. tengah berusaha menyelamatkan 'butt' masing2. makanan yang disediakan alhamdulillah, habis dihabiskan. apakah? memang la bukan ktornk je makan, siap boleh kasi dekat abang2 yang lepak dekat2 dengan ktorank.
pertukaran bater terjadi di situ. ktorank kasi ayam dan sebagainya. dorank pulak kasi kerang bakar.
bagi i benda tu busuk gler, tapi dornk makan lek je. entah hidung apa tah. xfaham i. entah la labuuuuu.
habis berlumba kat sungai sendat and dekat highway. ktornk drop by sekejap dekat kedai makan. dekat damansara kot. entah la lupe dah.
abg apiz blanja makan. sedap jugak. superb excellent la. :D

for those yang sudi join. i really2 appreciate it. lain kali kita pegi enjoy2 lagi ya. banyak sangat benda jadi. sampai i dah xlarat nak tulis. tapi sungai sendat memang best. sangat amat dan harus dikunjugi lagi kelak. sila kurangkan aktiviti berlumba dengan skyline di jalan berliku ye. sila juga kurangkan smoke sebelum mandi supaya xlah sesak nafas time tengah2 berenang. juga, sebelum berenang dekat tempat dalam, pastikan anda betul2 bersedia dan tahu berenang. kalau hanya tahu buat kuak2 ayam itik, xpayah la berangan nak berenang kat tempat yang dalam sangat amat tu.
p/s : addam! dah siap. :D