11hb.

7:07 PM | 0 Comments

i found this dari webcam yang dah lama terjeruk dalam almari i. dah lupa lah bila tarikhnya. tapi perhaps benda ni time raya hari tu. ada makan2 untuk kawan2 i. and waktu ni lah yang i dengan someone itu acting and pretending macam konon2.. blablabla.. secret la lupa lak. haha..

i would like to congrats all of u. for those yang sangat berjaya dalam spm'sss. for straight's, tahniah r korank ye. otak korank memang jenis xmakan dek panas la. wahaha. nonsense! yang biasa2 je it's fine ape kan dari xdek langsung. at least we've tried our best. now let's pray untuk dapat masuk u yang bagus ye semua. amin...

itu je lah buat masa sekarang. nanti saya masukkan lagi apa2 yang saya suka nak masukkan. :D