salam people.tibetibe saya teringin sangat nak tukar layout.
saya harap korank xmarah sebab saya memandai2. tanpa tanya korank saya tukar je.
tapi harap2 tak ada yang berkecil hati dengan pertukaran ini.
kerana..
entah. tiada reason untuk itu.
tahu tak kenapa saya tukar layout berunsur ini.
saya sendiri tak pasti. tapi yang sangat sure. saya teringat pencil2. pen2.
serta correction tape yang telah saya gunekan sewaktu SPM yang lepas.
jadi semasa menyibukkan diri sepanjang hari di hadapan laptop, saya terjumpa satu web yang sangat cool.
di mana di dalamnya terkadung macam2 layout yang sangat menarik.
dan inilah hasil pencarian saya yang agak lama.
while IM with intan adik raziqin. saya terjumpa sesuatu.
dan ia mengembalikan mo0d saya yang sudah berapa hari hilang.
blog seseorang. blog itu membuat saya ketawa.
dah lama rasanye saya tak ketawa mcam tu.
rasa a little bit tenang. because half daripada kekusutan saya hilang pergi.
terima kasih pada author blog itu.
let's smile bersama2 nak tak.?
:D
let's sing this song together.

WIRA WIRAWATI HARAPAN BANGSA
TIBA MASA KITA BERJASA
KITA SAHUT CABARAN
BERGERAK SEIRINGAN
DEMI MENCAPAI WAWASAN

KENALI RAKAN PELBAGAI BUDAYA
SELAMI WARISAN KITA YANG KAYA
BERSAMA BERGANDINGAN
TIADA PERBEZAAN
KITA WARGA MALAYSIA

BERKHIDMAT UNTUK NEGARA
BERBAKTI PENUH SETIA
SATU HASRAT SATU SEMANGAT
SATU TEKAD BERSAMA

KAMI WIRA WIRAWATI NEGARA
KINI MASA KAMI BERJAYA
KAMI SAHUT CABARAN
BERGERAK SEIRINGAN
KAMI PASTI MENCAPAI WAWASAN

KITA SAHUT CABARAN
BERSAMA BERGANDINGAN
BERKHIDMAT UNTUK NEGARA
MALAYSIA

terima kasih.
even kite semua ramai xdpat.
jangan di pedulikan. marilah kite nyanyi. dengan lantang. tanpa menghiraukan persekitaran yang buduh.
haha.
korank ade rasa macam ape yang saya rasa tak. saya rasa nak boom boomBAstik pejabat yang handle 'NS' nie.
kenapa dorank xpilih nama saya. saya nak juga pegi PLKN. dari saya mula tengok muka encik mahmudi. dari tu lah saya mengidam nak masuk national service nie. tapi dorank tak nak jugak pilih saya.
aneh dan hairan mula menyelubungi saya. haha.

kepada wan nurhuda binti wan mukhtar. encik muhaimin. dan siapa2 yang dapat. nanti cerita2 kat saya ye. ! :D
sekian. silent!